BUDI STUDENT 1 DAN

Akciju “BUDI STUDENT 1 DAN”, PMF već tradicionalno organizuje za sve učenike završnih godina, a sa željom da srednjoškolcima pruži što više informacija o akademskom životu.

 Studenti i profesori sa PMF-a će prijavljene đake provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na ručak u čuvenu studentsku menzu, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom, ...

 

Akcija traje od 27. do 31. marta, 2017. godine, prijave su do 20. marta.

 

Možete se prijaviti i on line, a sve dodatne informacije ćete pronaći sajtu ili Facebook stranici Prirodno-matematičkog fakulteta.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsvmPNlq3CHQpHvjhROUB1WbPKUpWua5ldTGsEejF3i89Egg/viewform

 

“Budi student 1 dan” se organizuje dva puta godišnje, u oktobru i martu, i do sada je preko 600 srednjoškolaca BILO STUDENT 1 DAN.

 

Prirodno-matematički fakultet se uvek trudi da pravovremeno pruži sve moguće informacije svojim potencijalnim studentima, te za ovaj mesec najavljujemo i ove aktivnosti:

  • Ø Besplatne pripreme iz hemije i matematike – svake subote od 10.00 sati,
  • Ø Učešće na Festivalu LJUBAVI, radionice “LJUBAV PREMA NAUCI”, Trg Slobode, Novi Sad, 4. mart, od 13 do 16 sati,
  • Ø Učečće na Sajmu obrazovanja “Putokazi”, od 6. do 8. marta,
  • Ø Učešće na Sajmu obrazovanja u Senti, 11. mart,
  • Ø Naučno-popularno predavanje "ISTINE I ZABLUDE O DIJETAMA I PREPARATIMA ZA MRŠAVLJENJE" dr Mlan Vraneš - ciklus OČI U OČI SA NAUKOM u Kulturnom centru Novog Sada, 22. mart.

 


 

 

Budi student 1 dan.jpg Budi student 1 dan.jpg