Природно-математички факултет Универзитета у Новом Саду наставља успешну међународну академску сарадњу и размену студената са Универзитетом Принц од Сонгкле са Тајланда (University Prince of Songkla, PSU, Hat Yai, Thailand).

Позивамо студенте Департмана за биологију и екологију да се пријаве и искористе могућност да кроз овај студијски боравак напредују професионално, стекну нова знања о другачијим екосистемским целинама, али и науче много о тајландској култури, начину школовања, живота и истовремено унапреде своје интеркултуралне вештине.

Трајање конкурса: од 13.02. – 29.02.2024.

Услови конкурса:

Заинтересовани студенти треба да испуне следеће услове и да на имејл адресе:

проф. Снежане Орчић (snezana.orcic@dbe.uns.ac.rs) и

проф. др Слободанке Пајевић (slobodanka.pajevic@dbe.uns.ac.rs) пошаљу следеће:

  • Потврду (писмену изјаву) да могу да самостално финансирају путне трошкове – повратну авио карту Београд – Хат Yаи – Београд
  • Мотивационо писмо
  • Препис оцена са актуелног нивоа студија
  • Доказ о познавању енглеског језика на минимум Б1 нивоу (сви који су положили испит из енглеског језика током досадашњих студија могу ову потврду добити од професора код ког су положили; остали могу доставити другу адекватну потврду).

Трајање студентске размене: 20. – 29. мај 2024. године

Максималан број студената који може бити одабран: 5 (пет)

У случају питања, током трајања конкурса обратите се на имејл адресу Канцеларије за међународну сарадњу ПМФ-а: iro@pmf.uns.ac.rs